Vandaag een drukke, maar leuke dag gehad. Andere tegels voor de badkamer uitgezocht en buiten het terras lente-klaar gemaakt. Tuinstoelen schoongemaakt, bloempjes gepoot, helemaal klaar voor morgen want dan wordt het lekker warm. Niet zo heel veel tijd gehad om eten te koken. Toevallig had de kok van Albert Heijn vanmorgen iets heel lekkers gemaakt. Een soort topping met Serranoham op brood. Al een heerlijk lente/zomerachtig hapje wat ik een beetje heb aangepast naar wat ik in de koelkast had. Maar wat heerlijk zeg. Een variatie op de Italiaanse Caprese. Namelijk mozzarella, pesto en tomaat. De kleuren van de Italiaanse vlag. Tip van Tijn: als je mozzarella breekt krijg je een beetje een rustiek effect. Perfect, ik hou wel van rustiek. Voor dit soort drukke dagen heb ik gewoon pizza’s in de diepvries hoor. Daar kun je snel op terugvallen. Liedeke had zin in vissticks. Ook die had ik nog. Met een lekker stokbroodje, rode wijn en wat zoete pepers gevuld met roomkaas, hadden we een heerlijk lente-achtige maaltijd. Omdat het vrij laat was, konden we niet buiten eten. Maar dat gaat morgen zeker gebeuren. De foto’s zijn wel buiten gemaakt. Recept van de topping met Serranoham spoedig online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes