Bagels zijn toch zo lekker. De Albert Heijn heeft ze nu in de afbak versie. Even in de broodrooster en klaar. Heerlijk met een gebakken ei, zalm, roomkaas, noem maar op. Maar ik wilde ze graag zelf een keertje maken. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Het kost wat “rijs” tijd. Maar in die tijd kun jij wat anders doen, dus het kost niet veel extra tijd. Ik heb voor het deeg mijn standing mixer van de KitchenAid gebruikt. Een heerlijk apparaat. Deeg en ik zijn eindelijk een goede combinatie. 😉 Er zijn zoveel recepten te vinden over bagels. Ik heb uiteindelijk uit 2 recepten 1 recept gemaakt. Zowel van 24Kitchen en Pauline’s Keuken. Maar ik ga in de toekomst nog wel wat meer experimenteren met het maken van bagels. Resultaten zal ik delen. 🙂
Benodigdheden (10 bagels)
Werkwijze
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes