Vandaag had ik weer tijd om wat uitgebreider eten te koken. Ik heb me laten inspireren door mijn favoriete persoon op You Tube: Laura Vitale van www.laurainthekitchen.com. Ik wilde een keer iets met aubergine maken. Een soort lasagne waarbij de aubergine de laagjes vormt tussen de tomatensaus. De aubergine heb ik gewenteld door bloem en ei en vervolgens gebakken in olie. Daarna uit laten lekken tussen keukenpapier. Een heerlijke manier om een keer aubergine te verwerken. Sommige mensen staan er wat huiverig tegenover en laten deze groente liever in het schap liggen. Maar het is zeer de moeite waard om dit te proberen. Resultaat: een lekkere, simpele ovenschotel. Kijk wel uit met de olie!! Dit kan lelijk spetteren. Ik weet er alles van, heb een hele poos de hand onder de kraan moeten houden. ;-). Recept komt morgen online.
Copyright © Cups and Teaspoons 2013 | Ontwikkeld door Robin Bonnes